5 Tips about su kaçak tespiti You Can Use Today

Wiki Article

Yaptığımız işler: sıhhi tesisat işini dair her konuda profosyonel hizmet veriyoruz. Mekanik Isıtma Soğutma sistemleri Yangın sulama söndürme sistemleri Doğalgaz tesisatı...

Kameralı su kaçak tespiti nasıl yapılır? Kırmadan su kaçağı tespitinde tesisat ustalarımız ilk işlem olarak şebeke suyunu kontrol etmektedir, sızdırmazlık testleri uygular eğer bir sorun var ise akustik dinleme cihazı ile sorunlu bölgeyi tek fayansta bulur ve onarımlarını sadece o bölüm içinde 2 yıl garantili olarak gerçekleştirir.

Soru : Üst kat tuvaleti kullandığı zaman bizim tuvaletin tavanındaki gider borusundan damla damla su akıyor.Borudan sızan su pis artık iğrenmeye başladık.

Merkez Su Tesisatı olarak İstanbul’da uçtan uca servis hizmetimiz olduğunu belirtmiştik. Peki, bu ilçeler hangileri? Hemen aşağıda yer alan ilçelerin tamamına servis hizmetimiz vardır:

Uzman Tesisat olarak sahip olduğumuz ekipmanlar sayesinde su kaçağı tespitleri artworkık kolayca bulunabilmektedir.

Bu noktada; tüm işlemlerinizde gönül rahatlığıyla bizleri tercih edebilirsiniz. Sadece cihaz anlamında değil aynı zamanda çalışma arkadaşlarımız yönünden de tamamı profesyonellerden oluşan; her biri alanında uzmanlık kazanan takımımızla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Merhaba yapılan işte sorumluluk ve takip istiyorsanız titizlikte sizin için ön planda ise dimensions hizmet verebilmem için sadece aramanız yeterli.

Tadilat fiyatları yapılan çalışmalara göre değişmektedir. Temiz su borularında ve kalorifer borularında ufak çaplı tadilatlar söz konusuysa su kaçak tespiti yapan ekip tadilat fiyatını belirterek hemen tadilatı yapar.

Pimaş borusunda oluşmuş çatlak, kırık veya conta sıyırması varsa, borunun tamamının değişmesi gerekir. Bu konuda da deneyimli olan ekiplerimiz gerekli özeni ve dikkati göstererek değişimi su tesisatçısı yapar ve pimaş borularının sorunsuz kullanıma hazır hale su tesisatçısı getirir.

Profesyonel cihazlar ile Şu kaçağı tespiti Kırmadan dökmeden Montaj tamirat tadilat Profesyonel ekip ile Müşteri memnuniyeti önceliğimiz her zaman

Bu tıkanma gider borusunda su kaçağına sebep olacaktır. Bu durum ise duvarlarda nemlenme ıslaklık ve rutubete neden olur. Yağmur gider boruları gelişmiş kameralı sistemle iç kısmı kontrol edilmeli ve arızalı kırık parçanın değişimi yapılmalıdır.

Evim 3 katlı tripleks villa. Evimin orta katında 3 oda ve merdiven holünde bir banyo/tuvalet bulunmakta. Havalandırma boşluğu banyo içinde yer almaktadır. Ortadaki odanın tavanında köpük ile takviye mevcut. Yoğun ve uzun süreli yağış olduğunda bu odanın tavanında damlama şeklinde su akışı oluyor. Tavanda ufak delikler açtığımda suyun su tesisatçısı bu deliklerden tahliye olduğunu gözlemledim. Yukarıda bahsettiğim durum tesisat kaynaklı bir problem değildir.

Ertesi sabah 09:00 da firma görevlisi Mehmet Ali bey arayarak, randevu saatinde adreste olacaklarını, uygun olup olmadığımızı sordu ve tam belirtilen saatte özel ekipmanları ile evimde oldular.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler su kaçağı tespiti ile su kaçağının tam noktasını su tesisatçısı belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Report this wiki page